MP3 TANDARTSEN

Regentesselaan 3
7316 AA Apeldoorn

info@mp3tandartsen.nl
055 – 355 31 53

Maandag tot en met vrijdag

08.00 – 12.00 uur
13.00 – 16.30 uur

Telefonische bereikbaarheid

08.30 – 12.00 uur

Naar het contactformulier >

Spoed

055 – 355 31 53
Na 12:00u voicemail inspreken!

Spoed buiten reguliere openingstijden:
055 – 366 30 43

 

Bent u een verwijzer?

Gebruik een van de onderstaande formulieren om uw patiënten door te sturen naar MP3 Tandartsen

Aanmelden patient
als (zorg)verwijzer

Regentesselaan 3, 7316 AA, Apeldoorn, info@mp3tandartsen.nl
055-3553153 (receptie bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur)

KWALIDENT DENTAL STUDIO

Eerste klas tandtechnici

Kwalident Dental Studio (Beilen) is het tandtechnisch laboratorium waarmee we samenwerken voor het maken van facings, kronen en bruggen. Bij Kwalident wordt de echte ambacht van het vak tandtechnicus tot in de puntjes beheerst. Het laboratorium werkt samen met de beste tandartsen in binnen- en buitenland.

CORE3DCENTRES

Het digitale meesterbrein

Core3DCentres is onze digitale tandtechnicus. Zij lopen wereldwijd ver voorop in de digitale ontwikkelingen en maken alle digitale werkstukken in Maartensdijk voor ons met ongelofelijke precisie.

DENTALLAS

Passie voor prothetiek

Alle uitneembare prothetiek wordt gemaakt door Dentallas uit Albergen. Een van de toplaboratoria in Nederland die onder andere bekend staan om hun fantastische frameprotheses.

HUMAN HEALTH

Chiropractie in topvorm

De chiropractoren van Human Health hebben ongelofelijk veel kennis en ervaring in de rol van het gebit/kaak en problemen met de houding. Een intensieve werkrelatie bestaat er om een zo optimaal mogelijk kaakrelatie en houding te kunnen bepalen.

ROELOFS ORTHODONTIE

Specialist in reconstructieve orthodontie

Niet alle orthodontie doen we zelf in de praktijk. Gecompliceerde behandelplannen doen we graag in samenwerking met Roelofs Orthodontie. De praktijk is ook gespecialiseerd in het behandelen van volwassen patiënten en er is veel kennis over de functionele en esthetische aspecten van het gebit.

BIO2DENTAL

De meest innovatieve speekseltesten

Bio2Dental is een vooruitstrevend laboratorium dat onderzoek doet naar speeksel. Samen met MP3 Tandartsen heeft zij een unieke speekseltest ontwikkeld. Deze speekseltest kan onder andere weergeven welke interactie er is tussen de bacteriën in de mond en de algemene gezondheid.

LOGOPEDIE APELDOORN

De onzichtbare beugel

Voor de myofunctionele therapie – behandeling met een myobrace – werken wij graag samen met de logopedisten bij ons om de hoek van Logopedie Apeldoorn. De OMFT – specialist werkt nauw met ons samen door een deel van het traject van het corrigeren van afwijkende mondgewoonten (gericht op spreken, ademen en slikken) op zich te nemen.

KAAKCHIRURGIE APELDOORN

Het chirurgische vakmanschap

Voor gecompliceerde chirurgische ingrepen werken we samen met de polikliniek Kaakchirurgie in het Gelre Ziekenhuis te Apeldoorn. De polikliniek heeft ook een vestiging in Epe.

APELDOORN ORTHODONTIE

Super ortho in de buurt

Niet alle orthodontie doen we zelf in de praktijk. Voor gecompliceerde zaken werken we graag samen met Apeldoorn Orthodontie.

PARODONTOLOGIE & IMPLANTOLOGIE ARNHEM

De meesters van de zachte weefsels

Voor uitgebreide en complexe esthetische chirurgie of implantologie werken we samen met Parodontologie & Implantologie Arnhem. Deze toonaangevende verwijspraktijk heeft zeer veel ervaring in de meest uitgebreide microchirurgische behandelingen.

MP3 Tandartsen is aangesloten bij

“Bijzonder vriendelijk. Oog en oor voor (behoefte) van de klant. Gedreven in het vak. Hoge werkstandaard.”

4.5 out of 5 stars - 2 januari 2018

Bent u door ons behandeld en bent u daar tevreden over? Deel (anoniem) uw ervaring op Zorgkaart Nederland.

Beoordeel MP3 Tandartsen