MP3 TANDARTSEN

Regentesselaan 3
7316 AA Apeldoorn

info@mp3tandartsen.nl
055 – 355 31 53

Maandag tot en met vrijdag

08.00 – 12.00 uur
13.00 – 16.30 uur

Telefonische bereikbaarheid

08.30 – 12.00 uur

Naar het contactformulier >

Spoed

055 – 355 31 53
Na 12:00u voicemail inspreken!

Spoed buiten reguliere openingstijden:
055 – 366 30 43

 

Bent u een verwijzer?

Gebruik een van de onderstaande formulieren om uw patiënten door te sturen naar MP3 Tandartsen

Aanmelden patient
als (zorg)verwijzer

Regentesselaan 3, 7316 AA, Apeldoorn, info@mp3tandartsen.nl
055-3553153 (receptie bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur)

EEN VERZORGD GEBIT IS EEN FANTASTISCH GEVOEL!

Een verzorgd gebit, een fantastisch gevoel!

Heeft u vroeger ook een beugel gehad en staan de tanden toch weer scheef? Eigenlijk best zonde, want 81% van alle Nederlanders vindt een verzorgd gebit erg belangrijk, belangrijker zelfs dan hoe het haar zit of welke kleding men draagt! De belangrijkste afknapper is dan ook een onverzorgd gebit en een slechte adem. Het belang van een goede gebitsverzorging en een mooi gebit is de laatste jaren sterk toegenomen. Een gezond en mooi gebit maakt mensen zelfverzekerder en daarmee vaak gelukkiger!

Het belangrijkste aspect van een mooi gebit is de stand van de tanden. Hoe wit de tanden ook zijn, en hoe mooi de vorm ook is: scheve tanden blijven een storende factor. De stand van uw tanden verbeteren doet dan ook enorm veel met uw uiterlijk. Redenen genoeg dus om de stand aan te pakken als u er niet tevreden over bent!

INTRODUCTIE VAN DE DOORZICHTIGE BEUGEL

Bekijk hier een korte samenvatting van alles achter Invisalign

HOE ZICHTBAAR IS ONZICHTBAAR?

Zie zelf het verschil!

Minimale zichtbaarheid van de Invisalign beugel.
Insignia, beugel, brackets, vaste beugel, mp3 tandartsen, ormco, beugel plaatsen, beugel schoonhouden, mondhygiene
Een traditionele blokjes beugel, waarbij de beugel veel beter zichtbaar is.

RECHTE TANDEN MET INVISALIGN

Hoe werkt het precies?

Gelukkig is het redelijk eenvoudig om scheve tanden weer recht te zetten. De traditionele beugel is meestal een opvallende ‘blokjesbeugel‘, maar gelukkig kunnen we de meeste behandelingen ook gewoon met Invisalign. Met Invisalign wordt gewerkt met een aantal doorzichtige bitjes – aligners genoemd – die u zelf om de week kunt wisselen. Iedere aligner heeft een iets andere vorm, waardoor de stand van de tanden langzamerhand gaat veranderen. Doordat alles digitaal wordt gepland door de tandarts kunt u vooraf de eindsituatie al bekijken met een animatie van Invisalign. Zo kunt u vooraf zien welk resultaat haalbaar is.

invisalign align doorzichtige beugel onzichtbare beugel metaalvrij nikkelvrij rechte tanden mooie lach mooie tanden mp3 tandartsen
Situatie voorafgaand aan de behandeling met Invisalign.
invisalign align doorzichtige beugel onzichtbare beugel metaalvrij nikkelvrij rechte tanden mooie lach mooie tanden mp3 tandartsen
Animatie van de eindsituatie volgens de digitale planning.

HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

Een overzicht van alle stappen

Een behandeling met Invisalign bestaat uit verschillende stappen. Eerst kijken we of uw gebit geschikt is en maken we een digitale 3D-scan. Afdrukken (of happen) is niet meer nodig! Vervolgens stellen we een digitaal behandelplan op met de speciale software van Invisalign en nemen we de animatie met u door. Bent u het eens met het plan? Dan worden de aligners individueel en op maat gemaakt en geplaatst. De aligners zijn uitneembaar en moeten per dag zo’n 22 uur gedragen worden. Eigenlijk dus non-stop, behalve tijdens het eten en het drinken van zoete of zure dranken.

Invisalign MP3 Tandartsen Esthetische tandheelkunde doorzichtige beugel
Uitleg en bespreking van het behandelplan door een gespecialiseerde tandarts.
Invisalign MP3 Tandartsen Esthetische tandheelkunde doorzichtige beugel
De doorzichtige bitjes zijn dun en comfortabel.

HOE WERKEN DE ALIGNERS?

Het geheim achter Invisalign

De aligners sturen tanden en kiezen naar de juiste plek. Om dit te bevorderen worden er tijdelijk attachments op de tanden en kiezen geplakt. Dit zijn kleine blokjes van tandkleurig materiaal die nauwelijks zichtbaar zijn. Aan het einde van de behandeling gaan de attachments er weer af en krijgt u een nachtbeugeltje om de stand van de tanden zo goed mogelijk te fixeren.

Een groot voordeel van Invisalign is dat de aligners doorzichtig zijn. Hierdoor zijn ze nauwelijks zichtbaar voor de buitenwereld. We zien hierdoor dat ook volwassenen steeds vaker voor een beugel (durven te) kiezen.

RESULTATEN

Voor en na behandeling met Invisalign

Hieronder enkele resultaten na behandeling met Invisalign. Zie Cases voor meer resultaten in combinatie met andere behandelingen.

invisalign align doorzichtige beugel onzichtbare beugel metaalvrij nikkelvrij rechte tanden mooie lach mooie tanden mp3 tandartsen
Situatie voor Invisalign met voornamelijk scheve voortanden.
invisalign align doorzichtige beugel onzichtbare beugel metaalvrij nikkelvrij rechte tanden mooie lach mooie tanden mp3 tandartsen
De voortanden staan weer netjes in de rij na behandeling.

Voorafgaand aan behandeling met Invisalign.
Invisalign MP3 Tandartsen Apeldoorn Esthetsiche Tandheelkunde Mooie tanden Cosmetisch
Na behandeling met Invisalign en het plaatsen van 4 facings van porselein.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wat u moet weten voordat u aan Invisalign begint

 

MEER WETEN?

Is Invisalign misschien iets voor u?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn inmiddels Invisalign Gold Provider en zijn daarmee de meest ervaren kliniek in Apeldoorn en omgeving. Uw gebit is bij ons dus in goede handen. Bel gerust om een afspraak in te plannen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. MP3 Tandartsen staat voor u klaar!

MP3 Tandartsen is aangesloten bij

“Perfect geholpen. Hier hebben ze een luisterend oor. Zeer professioneel, vakkundig. Het is er schoon. Al met al een top praktijk!”

5 out of 5 stars - 15 november 2018

Bent u door ons behandeld en bent u daar tevreden over? Deel (anoniem) uw ervaring op Zorgkaart Nederland.

Beoordeel MP3 Tandartsen